Student 2022: info

Nu är det snart dags för student 2022 och här kommer information om hur dagen kommer att se ut.

När: 9 juni
Plats:
Donnergymnasiet, Celsiusgatan 10
Tid: Utspring från klockan 12.30

Klasserna samlas i skolan klockan 8.30 och kommer fram till utspringet ha olika aktiviteter i skolan. Vi kommer samlas och äta en gemensam studentlunch innan det är dags för studenterna att springa ut till er. Utspringet startar klockan 12.30. Utspringsordningen bestäms efter vår årliga tävling på tisdag 7 juni, så stäm av med era ungdomar. Det är förbjudet att använda konfetti.

Efter utspringet kommer klasserna att samlas på skolgården för att gemensamt gå i ett sambatåg till studentflaken. Studentflaken är inte i skolans regi utan det är ungdomarna själva som planerar och ansvarar för detta.

Parkering

Det är mycket begränsat med parkeringsplatser i anslutning till skolan på grund av stora ombyggnationer. Vi rekommenderar er att åka kollektivt, närmsta hållplats är Sörhallstorget. Om ni ändå väljer att åka med bil finns det parkeringshus vid Östra Eriksbergsgatan 77. Det går också att stå kortare tid vid Eriksbergs Centrum, som ligger på 5 minuters gångavstånd från skolan.