Öppet hus

Elev för en dag

Välkommen till
Donnergymnasiet

På Donnergymnasiet erbjuder vi fyra olika program: ekonomi, naturvetenskap, samhällsvetenskap och musik-samhäll. Som den enda gymnasieskolan i Göteborg kan vi även stolt erbjuda musikinriktning på naturvetenskapsprogrammet.

Våra program

Ekonomi

Samhäll

Natur

Natur – Musik

Musik – Samhäll

Nyheter

Personlig utveckling genom kunskap och kreativitet.

Vi tror att en mångsidig utbildning i trygg och inspirerande miljö är en god grund för personlig utveckling. Därför gör vi vårt yttersta för att skapa stimulerande undervisning som väcker nyfikenhet och lusten att lära. Eleverna möter både uppmuntran och utmaningar och vi arbetar aktivt för att stärka deras förmåga att hitta svar genom nya perspektiv och tankebanor.

Här blir alla sedda och får det stöd de behöver. På Donnergymnasiet ska alla elever uppleva att de har förutsättningarna och verktygen att bli den bästa versionen av sig själv.

Donnergymnasiet på Instagram

Vad händer på Donner?

Donner är en plats där intryck, uttryck och inriktningar möts och blandas. Vi vill utbilda, utmana och uppmuntra våra elever, eftersom vi tror att det skapar kreativitet. Det är en skola där det ständigt sjuder av projekt och samarbeten och där vi tror att du alltid kan hitta ett utlopp för vad det är just du går och tänker på. För dig som undrar vad som händer framöver så hittar du det mesta du behöver veta här intill.

Kommande händelser

 • Alla: elevfotografering

  september 24, 2020
 • Alla: elevfotografering

  september 25, 2020
 • Gymnasiemässa

  oktober 6, 2020
 • Gymnasiemässa

  oktober 7, 2020
 • Gymnasiemässa

  oktober 8, 2020

Skrivande

En kurs för dig vars främsta vapen är pennan. Fördjupa dig i ordets ädla konst och lär dig att skriva för olika format och syften. Författa nyhetsinlägg för skolans hemsida, skapa kommunikation i sociala medier och framför allt: bli en del av skoltidningens kreativa redaktion. Tidningen är ett nystartat projekt och första numret släpps lagom till gymnasiemässan.

Följ oss!

I våra sociala kanaler kan du få en inblick i vad som sker på Donnergymnasiet.