Öppet Hus!

Lördag V47 & V48
Mån-tors V3

Besök Donner

Ditt gymnasieval är viktigt! Därför är det viktigt att du besöker gymnasieskolors öppna hus för att få en bra bild av vad du vill ha ut av just din skoltid. Vi har i år Corona-anpassat våra öppna hus och detta innebär att vi kommer ha ett begränsat antal platser för våra besökare.

Vanligtvis kommer flera tusen elever till oss på Öppet Hus – så boka din plats så fort du kan!

För att du och vår personal ska känna sig trygg så har vi utökat mängden öppna hus och begränsat antalet besökare till 50 personer per grupp. I formuläret så bokar du helt enkelt plats på det programmet och datum du är intresserad av. Vi kan max ta emot två personer per sällskap, och bara elever som går i nionde klass.

I mån av plats finns det möjlighet till drop in.

Varmt välkomna!

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Donnergymnasiet, om hur vi arbetar eller bara ställa en fråga? Fyll formuläret

Vill du veta mer?