Hoppa till innehållet

Mentorskap

På Donnergymnasiet har vi länge arbetat med det vi kallar för mentorskap. Mentorskapet innebär att vi erbjuder alla våra elever stöd i form av en trygg vuxen som man kan vända sig till med alla möjliga tankar och frågor, utan att behöva känna sig bedömd. Mentorskapet innebär även tid för studiecoachning och utrymme att gemensamt i klassen lyfta ämnen som berör livet både i och utanför gymnasiet. Detta är en viktig förutsättning för att vi ska kunna skapa den öppna, varma och trygga miljö vi strävar efter att upprätthålla på skolan.

Lärare och elever samtalar och arbetar tillsammans i ett klassrum

Allt som händer på Donnergymnasiet

Kolla in vårt kalendarium för att se vad som händer på skolan framöver. Vi på Donnergymnasiet är engagerade och annordnar event och aktiviteter regelbundet under året. Varje år annordnas konserter, marknader och vi är med och stödjer Musikhjälpen!

Musikstudenter spelar och sjunger i ett inspelningsrum.

Besök Donnergymnasiet

Passa på och besök vår skolan under ett öppet hus för att få en bättre uppfattning om skolan. Under ett öppet hus får du se dig omkring i skolan och träffa elever och lärare.

Grafiskt element föreställande blå vågor