×
 

Hoppa till innehållet

Besök öppet hus!

Kom och besök våra trevliga lokaler och träffa lärare och elever på skolan. Fyll i formuläret för att få påminelser när öppet hus närmar sig.

När börjar du gymnasiet?

När du eller din vårdnadshavare skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till att ta emot inbjudningar till öppet hus eller visningar, information om våra skolor och/eller marknadsföring om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. Du samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB, org. nummer 556568-8479.

De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, skolform, årskurs och år för studiestart.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för att skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för, tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser som du samtyckt till. Ni samtycker även till att personuppgifterna lagras för angivet syfte hos AcadeMedia Support AB, org. nummer 556568-8479.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Du kan läsa mer i vår Cookiepolicy, som du hittar längre ner på den här sidan.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Hagströmska Gymnasiet är personuppgiftsansvarig på den skola som du har anmält intresse till. Personuppgifterna behandlas även med stöd av den personuppgiftsbiträdena Microsoft Ireland Operations Limited och Infobip Sweden AB. Skolan är en del av AcadeMedia-koncernen. Personuppgifterna kan komma att behandlas i USA, Brasilien, Kina, Indien, Vietnam, Malaysia, och Ryssland med stöd av standardavtalsklausuler. Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna eller avslutar marknadsföringen. Uppgifterna lagras i ett år efter att ansökningsperioden för den sökta utbildningen är över. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Du hittar hela vår policy här(öppnas i nytt fönster).

Kontakt

Om du har frågor om hur dina personuppgifter hanteras kontakta AcadeMedias dataskyddsorganisation(öppnas i nytt fönster). Vid klagomål på personuppgiftsbehandlingen skickas det till tillsynsmyndigheten IMY (www.imy.se(öppnas i nytt fönster)).

Avsäga dig direktreklam

Du kan när som helst avsäga dig reklam- och kommunikationsutskick, både digitala och i pappersformat.

Avregistrering av direktreklam via post kan ske med två metoder; en fullständig avregistrering från SPAR/marknadsregister eller en avregistrering från AcadeMedias reklam. Du avregistrerar dig genom att fylla i detta formulär(öppnas i nytt fönster).

För att avregistrera dig från digitala reklam- och kommunikationssutskick, följ instruktionerna i det SMS eller e-post som du har fått från oss.

Öppet hus

Under ett öppet hus får du se våra lokaler, träffa elever, prata med lärare och höra mer om våra olika program.

Kommande öppet hus

 • Inga kategorier
  • kl -

  • kl -

  • kl -

  Hitta program

  På Donnergymnasiet har vi fem högskoleförberedande program som gör dig redo för framtiden.

  Två elever sjunger i mikrofoner under en musiklektion

  Här finns vi!

  Donnergymnasiet ligger på Eriksberg, Norra Älvstranden i Göteborg. Vi har ett trivsamt, tryggt och centralt läge utan att ligga mitt i innerstaden och kollektivtrafiksförbindelserna är goda med både båt och buss från hela staden.

  Från Centralstationen går buss 16 och 58, och från Frölunda Torg kan du ta buss 99 till Sörhallstorget som är den närmaste busshållplatsen. Från Klippan och Stenpiren tar du färjan till Eriksbergs färjeläge

  Celsiusgatan 10, Göteborg

  Illustration över Göteborg med Donnergymnasiet utmålat samt restid med kollektivtrafik från Nordstan, Stenpiren, Klippan och Frölunda Torg

  Funderar du på något?

  Kika gärna igenom våra vanliga frågor och svar eller kontakta oss om du inte får svar på din fråga.

  Grafiskt element föreställande blå vågor