×
 

Hoppa till innehållet

För SYV

Alla gymnasieprogram på Donnergymnasiet är högskoleförberedande. Hos oss kan eleverna läsa samhäll, ekonomi, natur, musik/samhäll eller natur/musik. För att säkerställa den unika skolkultur vi har på Donnergymnasiet har vi tagit fram fyra kärnvärden som sammanfattar och beskriver det vi tycker är viktigt för vår verksamhet: delaktighet, omtanke, kreativitet och kunskapande. Vi har ett komprimerat schemat där eleven slipper håltimmar och istället får effektiva dagar där de börjar och slutar ungefär samma tid varje dag. En dag i veckan är lektionsfri, där tanken är att eleven själv lägger upp sin studietid, men skolan är öppen som vanligt.

Elever samtalar och skrattar tillsammans vid ett bord i ett klassrum

Våra program

Oavsett vilket gymnasieprogram du väljer att läsa på Donnergymnasiet i Göteborg får du en god grund för din framtid och vidare studier. Alla gymnasieprogram på Donnergymnasiet i Göteborg är givetvis högskoleförberedande och rustar dig för nästa steg i livet. 

Om oss

 • Om Donner

  Donnergymnasiet har funnits i Göteborg sedan år 2000. Genom åren har vi fått vara med och forma starka och självständiga individer med en fantastisk kreativ förmåga.

  Panoramavy över hamnen och stadens silhuett i Göteborg
 • Om vårt kvalitetsarbete

  Vi strävar alltid efter att förbättra våra resultat. Läs mer om hur vårt kvalitetsarbete ser ut på Donnergymnasiet.

  Elever skrattar och samtalar på en trappa utanför skolbyggnaden
 • Elevhälsa

  På skolan finns ett elevhälsoteam som kan hjälpa dig med stora och små saker kopplat till dina studier. Klicka dig vidare för att komma i kontakt med dem.

  Student spelar keyboard och ler under en musiklektion
Grafiskt element föreställande orangea vågor

Frågor?

Vill du komma i kontakt med skolan? Hör av dig till Donnergymnasiet rektor Pernilla Liljeberg så besvarar hon din fråga.

Grafiskt element föreställande blå vågor