Besök oss

Vill du veta mer om oss? Gå in på besökdonner.se för mer information om Öppet Hus och våra Prova på-dagar!

Hitta hit

Donnergymnasiet i Göteborg ligger i Eriksbergsgården på Norra Älvstranden. Lättast tar man sig med buss 16 från centrala Göteborg till hållplats Sörhallstorget. Ett annat alternativ är med färjan Älvsnabben från hållplats Stenpiren till hållplats Eriksberg.

Celsiusgatan 10, 417 62 Göteborg

På Donnergymnasiet är det eleverna och personalen som tillsammans skapar den positiva atmosfär skolan är kantad med. Den goda skolkulturen bygger på ömsesidig respekt och välvilja mellan fantastiska elever och engagerade lärare. Här blir alla sedda och har utrymme att påverka alla får delta i utvecklingen av vår gemensamma skola och arbetsplats.

Kontakt

Josefin Sjölander - Bitr. rektor (Samhäll & Musik/Samhäll)

Biträdande rektor för MusikSamhäll och Samhäll
Mail
076-885 23 22

Martin Ledstam - Bitr. rektor (Ekonomi)

SAMU22A: Katarina Perman

På skolan har vi en aktiv och engagerad elevkår. Elevkårens roll innebär bland annat att föra övriga elevers frågor, anordna aktiviteter och event samt stötta skolans föreningsliv m.m. Till dem kan du vända dig med frågor om lite allt möjligt som rör din skolgång.

Elevkårens styrelse består läsåret 2021/2022 av (från vänster till höger på bilden nedan): Tolga Adiguzel, Azra Bogdanic, Elias Lindberg Abrahamsson, Emma Claesson & Adrian Akrad.