Besök oss

Om du vill se vår skola från insidan är det möjligt att besöka oss och följa en klass under en dag. En spännande möjlighet för dig som är osäker på vilket gymnasieprogram som passar dig bäst. Du följer en gymnasieelev under en dag, är med på lektioner och upplever hur det är att vara elev på just det program du är intresserad av på Donnergymnasiet.

Om du är intresserad kontakta oss på tel 031-3812900 eller maila info@donnergymnasiet.se

Hitta hit

Donnergymnasiet i Göteborg ligger i Eriksbergsgården på Norra Älvstranden. Lättast tar man sig med buss 16 från centrala Göteborg till hållplats Sörhallstorget. Ett annat alternativ är med färjan Älvsnabben från hållplats Stenpiren till hållplats Eriksberg.

Celsiusgatan 9, 417 62 Göteborg

På Donnergymnasiet är det eleverna och personalen som tillsammans skapar den positiva atmosfär skolan är kantad med. Den goda skolkulturen bygger på ömsesidig respekt och välvilja mellan fantastiska elever och engagerade lärare. Här blir alla sedda och har utrymme att påverka alla får delta i utvecklingen av vår gemensamma skola och arbetsplats.

Kontakt

Josefin Sjölander - Bitr rektor (MusikSamhäll & Samhäll)

Biträdande rektor för MusikSamhäll och Samhäll
Mail
076-885 23 22

Martin Ledstam - Bitr. Rektor (Ekonomi)

SA19: Katarina Perman

SA18: Maria Bjursell

SA18: Petra Stenman

ESSA19: Maja Lindgren

EK19B: Martin Sjöö

EK19A: Dursuma Medic Fast

På skolan har vi en aktiv och engagerad elevkår. Elevkårens roll innebär bland annat att föra övriga elevers frågor, anordna aktiviteter och event samt stötta skolans föreningsliv m.m. Till dem kan du vända dig med frågor om lite allt möjligt som rör din skolgång.