Donner just nu

Vi vet att våra elever är engagerade, och den här sidan gör det lite enklare att hålla koll.
Det händer alltid något på Donner, och här hittar du information om det mesta. Vad händer på skolan just nu? Vad göra våra tidigare Donnerstudenter? Läs också om våra olika projekt utanför skolan, eller om vad elever på de olika linjerna sysslar med just nu.

Skrivande

En kurs för dig vars främsta vapen är pennan. Fördjupa dig i ordets ädla konst och lär dig att skriva för olika format och syften. Författa nyhetsinlägg för skolans hemsida, skapa kommunikation i sociala medier och framför allt: bli en del av skoltidningens kreativa redaktion. Tidningen är ett nystartat projekt och första numret släpps lagom till gymnasiemässan.

Följ oss!

I våra sociala kanaler kan du få en inblick i vad som sker på Donnergymnasiet.